Du är här

2020-02-04 | Jobba hos oss

Vi söker TEKNISK SÄLJARE Mälardalen/Norra Sverige

Vårt säljteam behöver förstärkning! Vill du arbeta i ett expansivt och framgångsrikt bolag med siktet inställt på framtiden? Då är det kanske just DIG vi söker! Missa inte chansen - ansök idag!


Som säljare besöker du våra kunder inom lackeringsbranschen. Våra lösningar kräver en teknisk förståelse för att bygga värdeskapande försäljning och hållbara relationer, vilket gör att vi tror att du är bekant med vår bransch. Hos våra kunder kan lösningen både vara komplex och utvecklas till ett projekt eller lösas med vårt starka sortiment. Till din hjälp har du ett erfaret stöd från kundteamet i småländska Hillerstorp, innovativa lösningar och ett marknadsledande varumärke.

Vem är du?

Vi tror att du har erfarenhet och kunskap från branschen, d v s inom industriell lackering eller ytbehandling. Din bostadsort är med fördel i Mälardalen, men vi ser även positivt på annan bostadsort i distriktet. Du är målinriktad, lösningsorienterad och strukturerad. Du är nyfiken och idérik och har en pedagogisk förmåga att förklara HangOns nytänkande teknik och hållbara lösningar. Vi söker dig som är en professionell relationsbyggare som trivs i expertrollen.

Rekrytering sker i samarbete med Finnvedens Säljkraft

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN

SISTA ANSÖKNINGSDAG

2020-02-23

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse

ANSTÄLLNINGSOMFATTNING

100%

ANSTÄLLNINGSFORM

Tillsvidare

ANSÖK VIA FINNVEDENS SÄLJKRAFT ›

Visst låter det kul att jobba hos oss? Dela gärna tjänsten med dina vänner!