Du är här

2020-02-21 | Jobba hos oss

Sifferstjärna som vill utveckla ekonomifunktion i internationell koncern

HangOn är ett familjeägt bolag med en platt och prestigelös organisation. För oss är titlar oviktiga, vi samarbetar, oavsett position, för att uppnå bästa resultat. Du förstår nog att innehållet i tjänsten är vad andra kallar en ”ekonomichef”. Som ansvarig för bolagets ekonomi har du en nyckelroll i vår organisation. Vi växer och behöver nu utöka vår organisation, vilket gör att tjänsten är ny, så du får vara med och forma innehållet.


Vi ser att uppdraget i stort kommer att handla om månads- och årsbokslut, koncernkonsolidering, support i ekonomiska frågor till våra dotterbolag, controlling, stöd gentemot vår produktion med kalkyler och analyser samt ansvar för affärssystem och IT-stöd.  I rollen finns även ett övergripande ansvar för lön och administration. Det är viktigt för oss att du har ett intresse för helheten och är engagerad i vår business. Du kommer att arbeta nära VD och utforma tjänsten efterhand.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN

SISTA ANSÖKNINGSDAG

Löpande urval

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse

ANSTÄLLNINGSOMFATTNING

100%

ANSTÄLLNINGSFORM

Tillsvidare

ANSÖK VIA FINNVEDEN EXECUTIVE ›