“ HANGON ÄR
ALLTID REDO ATT
LEVERERA SNABBA
LÖSNINGAR”

“wissner-bosserhoff fick relevanta och
smarta lösningar av HangOn.
Vi fick vad vi ville ha när vi behövde det.”

Stefan Wiesemann, produktionschef hos wissner-bosserhoff.


När det tyska företaget wissner-bosserhoff skulle införa ny appliceringsutrustning i sin lackeringsprocess kontaktade man HangOn.
“Vi träffade HangOn på en mässa i Stuttgart 2011 och såg deras potential för pulverlackeringssystem. Deras styrkor är flexibilitet, leveranssäkerhet och kompetens”, säger Stefan Wiesemann, produktionschef hos wissner-bosserhoff. 

wissner-bosserhoff var i behov av smarta speciallösningar för såväl manuell som automatiserad hängning. HangOn bistod med både praktisk konsultation och råd om hur man skulle få ett bättre ekonomiskt resultat. “Vi föredrar att jobba med HangOn för den modularitet i produktutbudet de kan erbjuda” säger Stefan Wiesemann. 

Idag hjälper HangOn wissner-bosserhoff att hitta lösningar när helst det behövs. Wissner-bosserhoff ser HangOn som en pålitlig partner som hjälper till att göra lackeringsprocessen mer effektiv. 

“Vi visar HangOn vad vi vill lackera och baserat på detaljer och design får vi alltid relevanta förslag. De är alltid redo att leverera snabba lösningar som spar tid i vår lackeringsprocess,” avslutar Stefan Wiesemann